اخبار
تولید پودر سوپ میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی
توضیحات: از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی، پودر سوپ میگو تولید شد.
متن: 
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور، در راستای اجرای پروژه تولید فرآورده های خشک غذایی از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی، در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده مزبور، پودر سوپ میگو آماده مصرف و برای اولین بار در کشور تولید شد. مراحل خشک کردن میگو به سه روش صنعتی و بهداشتی انجام شده و در فرمولاسیون تولید پودر از یازده افزودنی مجاز به عنوان طعم دهنده، حجیم کنده، امولسیون کننده و نگهدارنده طبیعی استفاده شده است. دانش فنی این پروژه پس از طی مراحل آزمایشی تعیین طول مدت مجاز نگهداری در دمای محیط و انتخاب بسته بندی مناسب آماده انتقال به بخش خصوصی است.

سه شنبه 17 مرداد 1396
نويسنده: روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
تعداد بازدید:109
کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور می باشد

Designed by taJan System Co