اخبار
جلسه هم اندیشی
توضیحات: جلسه هم اندیشی توسعه ‌تنوع فرآورده های آبزیان برگزار شد
متن: 
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی_ گیلان، جلسه هم اندیشی توسعه ‌تنوع فرآورده های آبزیان با حضور مدیران و‌مسئولین بهبود کیفیت آبزیان سازمان شیلات ایران، ادارات کل شیلات استان های گیلان، مازندران، آذربایجان شرقی و اصفهان در پژوهشکده تشکیل شد. ابتدا دکتر ولی پور، رئیس پژوهشکده، اهمیت فرآوری آبزیان و‌ نقش ترویج و‌تبلیغ مصرف آبزیان در افزایش تولیدات آبزی پروری، افزایش مصرف سرانه و بهبود اقتصاد شیلاتی را برشمرده و برنامه ها و سیاست های اصلی پژوهشکده را در راستای تنوع بخشی به محصولات فرآوری شده آبزیان، استفاده از ضایعات و زایدات آبزیان، موتو ماهیان ‌‌و کیلکا ماهیان برای تولید محصولات با ارزش بالا در سال جاری و برنامه ۵ ساله ششم را تشریح نمودند. سپس هر یک از حاضرین به ذکر نکاتی در زمینه ترویج فرهنگ آبزی مصرفی، تجاری سازی محصولات فرآوری آبزیان، اجرای فعالیت های پژوهشی قابل تجاری سازی شدن در صنعت، انتقال دانش فرآوری آبزیان به بخش های خصوصی و کارخانجات تولید کننده فرآورده ها، تولید محصولات نوین از آبزیان برای استفاده در مصارف انسانی و صنعتی و برخی از سایر موضوعات تاثیر گذار بر توسعه تولید ‌‌مصرف آبزیان پرداختند. همچنین در خاتمه پیشنهاد شد که برای برنامه ریزی اجرایی فعالیت های مختلف مورد اشاره تفاهم‌نامه ای فی مابین پژوهشکده آبزی پروری، شیلات و بخش های خصوصی تنظیم ‌و امضاء گردد.

سه شنبه 18 دي 1397
نويسنده: روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
تعداد بازدید:127
کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور می باشد

Designed by taJan System Co